Wednesday, March 4, 2015

Mayweatherov kamp sabotira Pacquiaove pripreme

















Obecao sam sam sebi da necu vise da napisem ni rec o Haymonu jer sam ga pomenuo u skoro svakom artiklu do sada, da i meni samom izgleda kao da je moj blog posvecen Alovoj sabotazi, ahahahahah! Ali i pored sve dobre volje da ga zaobidjem, danas se pojavila jos jedna vest o njemu. Freddie Roach je izjavio da sparing partnere koje je nasao da pomognu Pacquiau u pripremi, Al Haymon zove i nudi im vece pare da bi odbili  da treniraju sa njim. Na zalost nisam iznenadjen. Stvarno prejadan potez, bitch move. Taman sam iz dana u dan poceo sve vise da verujem u Pacquiaove sanse da ce da ga razbije otkako mi se sklapaju kockice u glavi o realnim mogucnostima i jednog i drugog i o njihovim skorijim mecevima i protivnicima. Jos kad sam video Mannyjevu impresivnu brzinu na samom pocetku oficijalnog kampa... a ovaj potez koliko god bio jadan i ljigav, mozda samo jos vise pojacava utisak da u Mayweather familiji ni sami nisu sigurni u sebe pa osecaju potrebu da sabotiraju protivnika umesto da se fokusiraju na svoj rad. Deo intervjua u kom Freddie Roach govori o Al Haymonovom potezu pogledajte na ovom linku.

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Da li je moguće da se Al Hejmon stvarno bavi takvim stvarima? Kako god, čini mi se i da je Fredi u poslednje vreme malo pobenavio. Pre neki dan je izjavio da je Golovkin samo dobar "prospect" i to je to. I da je 1000 posto siguran da bi ga Migel Koto pobedio bez problema. Ne znam da li bi ga Koto pobedio ili ne, ali "prospect" nije sigurno. Go Pacman!

    ReplyDelete
  3. Slazem se sa tobom potpuno! Fredi je lik kog jako gotivim ali volim da budem objektivan tako da i meni smetaju mnoge stvari koje kaze jer on NE UME da vodi trash talk. On kad vodi trash talk, njime konstantno umanjuje vrednost njegovih boksera jer ne ukapira da se mnogo toga sto kaze okrene protiv njih. Hahahha

    ReplyDelete